Malene Bjerre

Kommunikation i folkekirken

En eksklusiv klub for de få?

Næsten tre ud af fire er medlem af folkekirken, der dermed er Danmarks største medlemsorganisation. Men hvordan går det for kirken, når det gælder at kommunikere som en folkebevægelse? Lykkes kirken med at inkludere alle i sit sprog, eller er den som en eksklusiv klub for de få?

Få min hjælp til at nå længere ud – i den offentlige debat, på sociale medier, i brochurer og magasiner. Jeg har været med til at oversætte Bibelen til nudansk og været sprogkonsulent på kollektbøger, redaktør for magasinet folk&kirke og har holdt foredrag og workshops for menighedsråd, præster og folkekirkens ledelse.

Se oversigten over emnerne for mine kurser og foredrag om folkekirkens kommunikation, og kontakt mig, så vi kan finde ud af, hvad I har brug for.

Læs min bog om, hvordan folkekirkens samtale med folket kan blive meget bedre.

Blog om folkekirkens kommunikation